Pasta’s & sauzen

Omschrijving

Pasta. Het is de nationale trots van Italië, waar ze het ook wel liefkozend 'architectuur voor de mond' noemen. En terecht, want er is geen gerecht waarmee je zoveel kunt variëren als pasta. Bovendien is elke vorm zo uitgedacht dat hij een perfecte eenheid vormt met de saus. In dit boek leer je verrukkelijke verse pasta én saus te maken. Maak klassiekers als spaghetti carbonara en ontdek verrassende variaties zoals tagliatelle met geroosterde pompoen en walnoten.
€ 10,99
Hardback
 
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Titel
Pasta’s & sauzen
Uitgever
Veltman Distributie B.V.
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Pagina's
Gewicht
392 gr
EAN
9789490561147
Afmetingen
205 x 205 x 15 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra