Het Upside Down-kookboek

hartige & zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode

Omschrijving

Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode Tarte Tatin is het bekendste ‘op z’n kop-gerecht’ en dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek. De gerechten worden in omgekeerde volgorde opgebouwd: start met suiker of vet om het kookproces te ondersteunen, voeg de ingrediënten toe en maak het af met een deeglaag. Het leukste moment is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten ondersteboven staan van het resultaat! Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon íberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim. Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapés en ‘vol au vents’ met shiitake, roomkaas & knoflook. Serveer doordeweeks een upside down spanakopita of een tatin van tomaten, feta & bieslook. Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk met bijgerechten & salades en met uiteraard een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten, baktechnieken en keukenequipment.
€ 24,95
Hardback
 
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 20-11-2025.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 20-11-2025.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Franks, Dominic
Titel
Het Upside Down-kookboek
Uitgever
Good Cook B.V.
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
208
EAN
9789461433527
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra