Pasta Masterclass

Handboek voor het maken van saus, pastadeeg en pastasoorten; met én zonder pastamachine

Omschrijving

Hét handboek voor de pastaliefhebber Met Pasta Masterclass bekwaam je je in het maken van pasta: van diverse deegsoorten zoals klassiek pastadeeg, glutenvrij pastadeeg, gekleurd deeg en deeg op basis van kastanjemeel tot en met vegan semolinadeeg. Met de stap-voor-stapinstructies in woord en beeld krijg je het maken van bijvoorbeeld tweekleurenpasta en diverse pastavormen echt onder de knie: met én zonder pastamachine. Draai je hand niet om voor orecchiette die je vervolgens serveert met een saus van raapsteeltjes of maak eens rigatoni (met saus Amatriciana). Gevuld pastadeeg moeilijk? Met de duidelijke instructies lukt het je echt om ravioli met eidooier en ricotta te maken -zonder dat het uit elkaar valt in de pan. Of maak anolini met een vulling van mortadella en dragon, gegaard en opgediend in een krachtige bouillon. Met veel aandacht voor het juiste keukenequipment zoals het werken met de pastamachine of de pasta extruder, de bicicletta- en chitarra-pastasnijder, de corzettistempel & meer. Met Pasta Masterclass krijg je niet alleen het maken van perfect pastadeeg onder de knie maar leer je ook 38 pastasoorten maken: van het bekende zoals tagliatelle tot en met het meer bewerkelijke mezzelune.
€ 29,95
Hardback
 
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 14-11-2025.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Dit boek is op dit moment nog niet leverbaar.
De geplande verschijningsdatum is 14-11-2025.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Zielonka, Mateo
Titel
Pasta Masterclass
Uitgever
Good Cook B.V.
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
256
EAN
9789461433497
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra