Olijfolie

Het naslagwerk

Omschrijving

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend: Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt? Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude? Welke olijfolie past bij welk gerecht? Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie. Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid. Werkelijk álles wat je altijd al wilde weten over olijfolie
€ 24,99
Hardback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Grinsven-Padberg, Wilma Van
Titel
Olijfolie
Uitgever
Lannoo
Jaar
2024
Taal
Nederlands
Pagina's
240
Gewicht
452 gr
EAN
9789401423502
Afmetingen
204 x 137 x 20 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra