Ãlles wat je moet weten over werken in de bediening van een modern horecabedrijf
Omschrijving
Over de auteur: Wouter Verkerk is al jarenlang één van de meest gevraagde trainers en inspiratoren van bedieningsmedewerkers in de Nederlandse en Belgische horeca. Zijn zelf ontwikkelde modellen Wouter’s Big5 en het 12-stappen-gast-contactplan worden in honderden moderne horecabedrijven gebruikt als leidraad voor de dagelijkse service.
Over het boek: Wouter beschrijft de aandachtspunten voor de (nieuwe) medewerker in de bediening van het moderne horecabedrijf. Praktisch uitgewerkte tips, vaktermen en begrippen die je moet kennen. Ook het slimme 12-stappen-gast-contactplan en het Big5 Mystery Visit rapport zijn in dit boek opgenomen.
Dit boekje is dé inwerk- en naslaggids voor medewerkers in het moderne horecabedrijf!
Ik heb een vraag over het boek: ‘Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca! - Verkerk, Wouter’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.