Praktische gids Fermenteren

Zuurkool, kimchi, kefir & co: de beste methoden en recepten

Omschrijving

Gefermenteerd voedsel bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem. In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.
€ 22,95
Paperback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Frederic, Marie-Claire
Titel
Praktische gids Fermenteren
Uitgever
Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
128
Gewicht
348 gr
EAN
9789044767582
Afmetingen
228 x 170 x 18 mm
Bindwijze
Paperback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra