Belgische chocolade & bier

52 verrassende smaakcombinaties

Omschrijving

Ontdek het culinaire erfgoed van België: chocolade en bier, het vloeibare en eetbare goud 52 unieke recepten voor de betere chef op basis van de beste chocolade en bieren Met heerlijke beelden van topfotograaf Karl Bruninx Chocolade en bier: twee werelden die zelden samenkomen, maar verrassend goed harmoniëren. Dit boek nodigt patissiers, chocolatiers en koks uit om deze unieke combinatie te verkennen. Elk recept is een zorgvuldig uitgebalanceerde ontmoeting tussen single origin chocolade en hop, tussen zoet, bitter, zout en complex. We combineren de verfijning van chocolade met de diepgang van speciaalbieren. Van donkere stouts tot frisse saisons: elke pairing opent nieuwe smaakdimensies en creatieve mogelijkheden. Laat je inspireren door techniek, passie en durf. Experimenteer, proef en ontdek hoe chocolade en bier samen een verhaal vertellen dat je gasten niet snel zullen vergeten. Unieke smaakcombinaties tussen chocolade en bier
€ 39,99
Hardback
 
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
In de winkelwagen Vandaag voor 20:00 besteld,
vandaag verzonden.
Wenslijst Stel een vraag
Gratis verzending vanaf
€ 19,95 binnen Nederland
Schrijver
Eyckerman, Michel
Titel
Belgische chocolade & bier
Uitgever
Lannoo
Jaar
2025
Taal
Nederlands
Pagina's
200
Gewicht
1082 gr
EAN
9789020978582
Afmetingen
278 x 238 x 20 mm
Bindwijze
Hardback

U ontvangt bij ons altijd de laatste druk!


Rubrieken

Boekstra