Proeven van Frankrijk is geen kookboek, het is een culinaire ode aan Frankrijk in groot formaat. Een visueel spektakel, een bron van kennis én een feest voor fijnproevers. Nog nooit voelde een boek over eten zó levendig, zó gulzig, zó liefdevol samengesteld. Blader door de pagina's zoals je een magazine leest: kriskras, zonder volgorde, en telkens stuit je op een verborgen parel. Van klassieke recepten zoals blanquette de veau, choucroute en de ultieme ratatouille tot portretten van grootheden als Brillat-Savarin, Colette en Bocuse. Van de beste regionale kazen tot een wijnposter op formaat. Proeven van Frankrijk combineert de volledigheid van een encyclopedie met de charme van infographics, en ademt de passie van echt vakmanschap. Na Italië proeven we nu ook van Frankijk
Ik heb een vraag over het boek: ‘Proeven van Frankrijk - Gaudry, François-Régis’.
Vul het onderstaande formulier in.
We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.